Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -500,00 kr
Fatscooter 1-sits svart - 2022
Fatscooter 1-sits svart - 2022
Fatscooter 1-sits svart - 2022
Fatscooter 1-sits svart - 2022

Fatscooter 1-sits svart - 2022

Fatscooter 1-sits svart - 2022

Beställningsvara
10 495,00 kr 10 995,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms
Betala från 292 kr/månad. Läs mer

 

Fatscooter 1-sits svart 2022.

Vad du än väljer att kalla den så har det inte undgått någon de senaste åren vad det är för något. Den syns på gator över hela Sverige & såväl kids som äldre åker runt ljudlöst med ett lätt bakåtlut & vinden i håret. Den används för att köra både längre & kortare sträckor.

Med denna uppgradering till 2000-watt så får du samma bike fast med lite extra allt. Du får lite mer kraft & effekt för att kunna bibehålla fart även under lite tuffare förhållande såsom backar & större lastvikt.

Motor

Utrustad med en kraftig 60 volts 2000 watts motor tar du dig an backar och motvind utan problem. Kraften i motorn är tillräcklig för att hålla en jämn fart även när vägunderlaget är av mer utmanande typ. Motorn är av borstlös typ och avger väldigt lite ljud och värme.

Batteri

Ett 60 volts litiumbatteri på hela 12 Ah (720 wattimmar) ger dig en körsträcka upp till 40 km per laddning. Laddar gör du från tomt batteri till fullt på ca. 6 timmar och den medföljande laddaren ansluter du till ett vanligt jordat vägguttag.

Komfort

Ett högre styre ger dig en bekvämt rak sittställning där du har översikt över trafiken.

Däck

De stora däcken har en imponerande dimension. 225/55–8 är en däcksstorlek värdig en personbil och kommer väcka uppmärksamhet var du än befinner dig.

Belysning

Högt monterad på styrhuvudet finner du en ledbelysning av senaste typ i snygg retro-look. Belysningen ger ett klart och starkt ljus som lyser upp även de mörkaste kvällarna.

Instrument

Det tydliga ledbelysta instrumentet ger dig info om batterikapacitet, ljusfunktionen och om strömmen är på.

Prestanda

Topphastigheten är hela 40 km/h men med en mer lagom marschhastighet om 20 km/h ger dig fordonet upp till hela 40 km körsträcka per laddning. Håller du igen på topphastigheten vinner du mer körsträcka.

Bromsar

FATBOY är utrustad med väl tilltagna och ventilerade bromsskivor fram och bak.

Förpackning

Fordonet levereras i en bastant stålbur klädd med kartong som skyddar fordonet under transport. Du återvinner emballaget som stålskrot och kartong på närmsta återvinningsgård.  Fordon och förpackning väger totalt 73 kg. Storlek på paketet är ca 180 x 80 x 40 cm.

Övrigt

Fordonet får enbart köras under ordnade former och på inhägnat eller privat område enligt gällande regler då en fatscooter räknas som ett tävling och lekfordon och får inte användas ute på allmän mark, de omfattas av en funktionsgaranti från leverantören som innebär att leverantören garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv. Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet och som endast får framföras på tävlingsbana eller annat avhyst område förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samtliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass, därför är det är av stor vikt att du kontrollerar varan och att allt fungerar snarast efter mottagandet (inom 5 dagar) innan du tar fordonet i bruk. Skulle fel eller brister såsom fabrikationsfel upptäckas, skall detta omgående anmälas till oss som i vår tur tar detta direkt med leverantören. Efter att funktionsgarantin upphört har du alltid en reklamationsrätt direkt till tillverkaren på 36 månader.

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1800*1200*1410 mm
Hjulbas: 1300 mm
Markfrigång: 80 mm
Fordonsvikt: 60 kg
Batterivikt: - kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 120 kg
Högsta hastighet: 40 km/h
Motormodell: Integrerad borslösmotor
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 2.0 kW
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 12Ah
Laddtid: ~ 6 h
Laddcykler: ~ 200-500
Körsträcka: ~ 4 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 0.8 bar
Lufttryck bakhjul: 0.8 bar
Fälg: 8"

Med reservation för felskrivningar och ändringar.

99-02501
50008803
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i din önskelista
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.