Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel
Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel
Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel
Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel
Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel
Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel
Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel
Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel

Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel

Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel

Beställningsvara
6 295,00 kr
Inkl. moms
Betala från 175 kr/månad. Läs mer

 

Elscooter x-pro eride 2 elsparkcykel

Är du på jakt efter en driftsäker elsparkcykel? En elscooter med stötdämpning fram & bak? Den kanske ska ha 10” luftfyllda däck och en räckvidd på hela 35km? Letar du efter en säker elspark med skivbroms på båda hjulen, samtidigt som du har en högre effekt?

eRide2 är storasyskonet i den nya elsparkfamiljen från X-Pro. En elscooter som inte tummar på något. Där det är lika delar säkerhet som bang for the buck! Likt lillasyskonet eRide1 är den det perfekta transportmedlet i en allt mer hektisk vardag. eRide2 kommer med en sadel och sadelstolpe som du lika enkelt monterar och monterar av. Är du ute efter de lite längre utflykterna så är en sadel att rekommendera helt klart.

Motor / Batteri

Den 500w elmotorn reagerar direkt. Ge en hjälpsam kick och du är snart uppe i maxhastigheten på 25 km/h. Det inbyggda litiumbatteriet håller en kapacitet på 48 volt & 17,5 ah. Vilket ger dig i runda slängar upp till 3 – 3,5 mils körning innan det är dags att ladda batterierna. Motorn på 500W ger dig en elsparkcykel att räkna med. Även de tuffaste backarna går snabbt att klättra upp över, även om du är lite tyngre. 

Däck / Broms

X-Pro eRide2 är en elsparkcykel med luftfyllda 10” hjul både fram & bak. De luftfyllda däcken tillsammans med stötdämparna fram & bak gör att din färd blir behaglig & skön även efter en längre stund. Samtidigt som de ventilerade skivbromsarna på både fram & bakdäck, gör att du kan känna dig trygg under hela din körning.

Räckvidd / Laddningstid / Hastighet

X-Pro eRide2 tar dig med glädje ut på en längre utflykt. Du når upp till 30 – 35 km innan det är dags att plugga i kontakten i väggen. Plugga in laddaren i ett vägguttag så har du ett fulladdat batteri igen på ca 4-5 timmar. 

Elsparkcykeln eRide2 har en topphastighet på upp till 25 km/h, en hastighet du snabbt når upp till. Likt de flesta modellerna på marknaden så startar du genom att ge en liten spark och sedan är det bara att gasa.

Display / Säkerhet / Lyse

eRide2 är en elektrisk sparkcykel där inget har lämnats åt slumpen. Där säkerheten varit top of mind i hela processen. Stötdämpningen fram & bak låter dig ta ut svängarna för vad som är möjligt vanligtvis. Du får luftfyllda däck som ger dig ett grymt grepp även på lite blötare underlag. Den välupplysta displayen ger dig info om hastighet, batterimängd & distans bland annat. Intill displayen har du även knappen för lyset. Framlyset i LED är lågt placerat och ger dig ett bra sken fokuserat på vägbanan - perfekt ljus för mörkare höst & vinterkvällar.

Egenskaper

  • Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak
  • 500W elmotor i bakhjulet
  • Max topphastighet upp till 25 km/h
  • Maxlast 150 kg
  • Medföljer en skön sadel som är enkel att montera
  • Inbyggt uppladdningsbart batteri (Litium)
  • Laddningstid ca 4 - 5 timmar
  • Räckvidd upp till ca: 30 – 35 km
  • Enkel att vika ihop för att ta mindre plats
  • Gummiförsedd matta på ståbrädan för extra säkerhet
  • Elektrisk broms fram, manuell fotbroms bak
  • Stötdämpare fram & bak
  • Totalvikt för sparkcykeln ca: 24 kg
  • 10” luftfyllda däck fram & bak
  • Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet samt batterimängd

Övrigt

Denna elscooter har en högre effekt samt topphastighet enligt dagens regler, den får därför enbart köras på inhägnat område och räknas som ett tävling och lekfordon, de omfattas av en funktionsgaranti från leverantören som innebär att leverantören garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv. Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samtliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass, därför är det är av stor vikt att du kontrollerar varan och att allt fungerar snarast efter mottagandet (inom 5 dagar) innan du tar fordonet i bruk. Skulle fel eller brister såsom fabrikationsfel upptäckas, skall detta omgående anmälas till oss som i vår tur tar detta direkt med leverantören. Efter att funktionsgarantin upphört har du alltid en reklamationsrätt direkt till tillverkaren på 36 månader.

Med reservation för felskrivningar och ändringar.

4000350
50009976
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!

Kunder som köpt denna artikel köpte också:

Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.