Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -2 639,60 kr
Crescent Elvira, Elassisterad City...

Crescent Elvira, Elassisterad City 537 - 2024

Crescent Elvira, Elassisterad City 537 - 2024
28" 7 växlad dam modell

I detta pris ingår normal transport!

Välj
Välj
I lager
30 355,40 kr 32 995,00 kr -2 639,60 kr
Inkl. moms
Betala från 843 kr/månad. Läs mer

 

Ett säkert kort för dig som är ute efter en traditionell elcykel av hög kvalitet med fotbroms och korg. Elviras karakteristiska ram med skandinaviskt design har blivit något av ett signum för Crescent enkel att kliva av och på och med en geometri som gör att du sitter bekvämt upprätt med god uppsikt över vad som händer runt om dig. Du trampar på som på en vanlig cykel men slipper att svettas om du inte vill tack vare motorn som sitter snyggt integrerat i ramen, vid cykelns vevparti. Den centrala placeringen och låga tyngdpunkten skapar en stabil körkänsla. Motorn är en Bosch Active-motor med 4 assistanslägen – med ett vridmoment på upp till 40 newtonmeter, och dessutom har Elvira 7 växlar. Det innebär att du tar dig obehindrat fram i motvind eller när det börjar luta uppför.
Den extra väskan eller matkassen väger plötsligt just ingenting, inte ens när du leder cykeln då du kan aktivera gå-assistansen med ett knapptryck. Ramen omsluter ett Bosch PowerPack pakethållarbatteri på 300 Wh. Du laddar batteriet i cykeln eller genom att ta ut batteriet. Pakethållaren har utöver den traditionella ”klappen” fått smarta AVS-fästen som gör att du kan sätta fast korg eller väska med bara ett klick. Uppgradera med en extra korg eller väska att fästa bak för att få med dig det du behöver för dagen. Bosch Purion displayen på styrets vänstra sida är lätt att läsa av och har inbyggd knappsats. Den ger dig den viktigaste kördatan så som hastighet, assistansläge och batteriladdning. Styrets handtag är ergonomiskt formade och av ett material som tar upp vibrationer från cykeln. Det samma gäller den mjuka komfortsadeln med stoppning av elastomer. 40mm Spectra pergo däck med punkteringsskydd gör att cykeln rullar lätt med bra komfort och med ett tryggt grepp mot asfalten. Behöver du bromsa så gör en klassisk fotbroms i kombination med hydrauliska skivbromsar jobbet.
Ett automatiskt bromsljus varnar bakomliggande cyklister och en kvalitetsbelysning från Herrmans guidar dig i mörkercykling. Reflexer fram och bak samt reflexsidor på däcken gör dig synlig i trafiken. Elvira är fullt utrustad och har godkänt ramlås. Ett plug-in lås finns att köpa till för att fästa runt cykelstället. 3 månaders gratis stöldskyddsförsäkring från Solid följer med på köpet. Elvira är designad, utvecklad och byggd i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

FÄRGER Vit (47, 51 och 55 cm) eller Grön (51 cm)
RAMTYP Unisex
RAM Aluminium
ANTAL VÄXLAR 7
VÄXELREGLAGE Shimano® Nexus® 7 dx
BROMSAR Shimano® Bak: Navbroms, Fram: Hydraulisk skivbroms
VEVPARTI 38-T 170 mm
STYRSTAM Aluminium, justerbar
SADELSTOLPE Aluminium 27,2 mm
SADEL Spectra Fluito
MOTOR Bosch active line gen3
BATTERI Bosch 300 wh
DISPLAY Bosch purion
DÄCK Spectra Pergo premium reflex 40-622
HANDTAG Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
PEDALER Spectra, ergonomisk, antislip
SKÄRMAR SKS Bluemels 56 mm
STÖD Atran rex aluminium ställbart
PAKETHÅLLARE Aluminuim med AVS
LÅS AXA Solid +
BELYSNING Fram: Herrmans MR4 LED 100-120 lumen, Bak: Spectra led
KASSETT 16-T
GAFFEL Dämpad nex 63 mm slaglängd nlo
HJUL/FÄLG Shimano/Spectra
KEDJA KMC Z610HXRB
RAMSTORLEK 47 cm, 51 cm eller 55 cm
KROPPSLÄNGD 150-175 cm, 170-180 cm, 175-190 cm
VIKT 28.1 Kg
ÖVRIGT Solid stöldskyddsförsäkring.
Med reservation för felskrivningar och ändringar efter tillgång av material.


TIPS!
För bästa underhåll och körglädje rekommenderar vi enkel rengöring och underhåll med vårt servicekit som ni hittar här.

YEC5375132
50010339
7332982033084
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!

Kunder som köpt denna artikel köpte också:

Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.