Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -3 599,60 kr
Crescent Eli 20B, Elassisterad Sport...

Crescent Eli 20B, Elassisterad Sport 721 - 2024

Crescent Eli 20B, Elassisterad Sport 721 - 2024
28" 11 växlad herr modell

I detta pris ingår normal transport!

Välj
Välj
Tillfälligt slut
41 395,40 kr 44 995,00 kr -3 599,60 kr
Inkl. moms
Betala från 1150 kr/månad. Läs mer

 

Sportig och lättrullad med senaste wireless teknik, avskalad design och superkrafter – så sammanfattar vi denna kvalitetspendlare som löser transporten med och utan elassistans. Eli och Elva svarar snabbt och kraftfullt när du påkallar action. Tryck på knappen på ramens överrör och ”the power is on”. Performance elcykel-systemet från Bosch är av senaste smarta generationen, det innebär hög precision i motor och i displayens gränssnitt. Motorn har ett vridmoment på 75 Nm och driver upp till 25 km/h. Det ger dig massor med extra kraft i motvind och när det går uppför. Vill du trampa för egen maskin? Trampa snabbare eller stäng av elassistansen och få till ett träningspass påväg hem från jobbet. Du växlar med högsta precision med Shimanos 11-delade XT-grupp. Hur snabbt det går och andra kördata ser du i displayen. Koppla upp mot din telefon och tillgång till massor av extra smarta funtioner i displayen och via Flow appen. Du byter assistansläge inär du cyklar och styr displayen via en smart s.k ”command button” på styrets vänstra sida. Vad vet vi om den nya intuvia smart system – displayen? När det går snabbt på cykelbanan är tryggheten i bra bromsar extra viktig. De hydrauliska skivbromsarna från Shimano har fått en 180 mm skiva för extra bromskraft. Eli och Elva har aerodynamisk designade ramar som bygger på samma grundgeometri men med där den ena modellen har ett sluttande överrör för ett lägre insteg. Båda ramarna gömmer såväl det kraftfulla 500 wh powerpack-batteriet från Bosch som kablage från växlar och bromsar. Det ger ett rent uttryck och tillsammans med grafik som subtilt framträder under den matta asfaltsfärgade lacken, ger det en premiumkänsla till designen.
Du sitter skönt i sadeln, framåtlutad för att inte brottas onödigt med vinden. Dämpargaffel fram ger extra komfort. Den vridstyva men lätta styrstammen är justerbar och hjälper dig att hitta rätt sittställning. När det är dags att ladda batteriet gör du det genom laddporten i ramen eller genom att ta ut batteriet. Baktill sitter en lätt och snyggt designad pakethållare elegant monterat i sadelstaget. Den är försedd med smarta fästen att klicka på en väska eller korg. Styrhuvudet, framtill på ramen har dolda fästpunkter för att även kunna utrusta din cykel med en pakthållare fram. Matchande pakethållare och förvaringslösningar att klicka på fram och bak på cykeln finns i Spectra Prontos tillbehörsprogram
Att rulla lätt har varit i fokus när vi utvecklad denna cykeltyp. De punkteringsskyddade Spectra Pergo däcken är optimerade för allroundpendling på slätt underlag. Snygga skärmar skyddar cyklist och omgivning från smuts och väta från vägbanan. Integrerade bromsljus, kvalitetsbelysning fram samt refexer och reflexsidor på däck gör dig trygg i trafiken. När du parkerar din cykel låser du med det godkända låset i ramen. Komplettera med ett tillhörande plug-in lås för att fästa kring cykelstället. 3 månaders stöldskyddsföräkring ingår vid köp. Eli och Elva designas, utvecklas och byggs i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

FÄRGER Svart
RAMTYP Herr
RAM Aluminium
ANTAL VÄXLAR 11
VÄXELREGLAGE Shimano® deore xt®
BAKVÄXEL Shimano® deore xt®
BROMSAR Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®
VEVPARTI 38-T 170 mm med roterande kedjeskydd
STYRSTAM Aluminium justerbar
SADELSTOLPE TEC Obvius Aluminium 31,6 mm
SADEL TEC Obvius 177
MOTOR Bosch performance
BATTERI Bosch 500 wh
DISPLAY Bosch intuvia
DÄCK Spectra Pergo preminum reflex 44-622
HANDTAG Tec sport
PEDALER Aluminium
SKÄRMAR SKS Bluemels Primus 46 mm
STÖD Atran parko ställbart
PAKETHÅLLARE Aluminium med AVS
LÅS AXA solid +
BELYSNING Fram: Herrmans MR4 LED 100-120 lumen, Bak: Spectra LED
KASSETT Shimano® deore 11-42-t
GAFFEL Dämpad SunTour NEX-NLO
HJUL/FÄLG TEC/Spectra
KEDJA Shimano LG500
RAMSTORLEK 53 cm eller 58 cm
KROPPSLÄNGD 165-185 cm, 180-200 cm
VIKT 22,5 Kg
ÖVRIGT Solid stöldskyddsförsäkring.
Med reservation för felskrivningar och ändringar.


TIPS!
För bästa underhåll och körglädje rekommenderar vi enkel rengöring och underhåll med vårt servicekit som ni hittar här.

YEC7215331
50010344
7332982033046
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.