Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -500,00 kr
Fatscooter 2-sits svart - 2022
Fatscooter 2-sits svart - 2022
Fatscooter 2-sits svart - 2022

Fatscooter 2-sits svart - 2022

Fatscooter 2-sits svart - 2022

Beställningsvara
12 495,00 kr 12 995,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms
Betala från 347 kr/månad. Läs mer

 

Fatscooter 2-sts svart 2022 är en skön elscooter med en go avslappnad stil. De feta däcken är typiska för dessa fordon & ger ett skönt flow i körningen där stenar & andra ojämnheter i underlaget du kör på knappt känns.

Tillverkaren har uppgraderat årets storsäljare så att du slipper cruisa själv. Med tvåsits kan du enkelt låta kompisen sitta bakom när ni glider fram. Såväl instrumentpanel som framlykta är även dom uppgraderade och smälter klockrent in i den robusta elscootern. Med dämpning fram och i sitsen så kan även de mer gropiga vägarna köras utan risk för att komma fram med lättare skakningar. 

Motor

Utrustad med en kraftig 60 volts 2000 watts motor tar du dig an backar och motvind utan problem. Kraften i motorn är tillräcklig för att hålla en jämn fart även när vägunderlaget är av mer utmanande typ. Motorn är av borstlös typ och avger väldigt lite ljud och värme.

Batteri

Ett 60 volts lithiumbatteri på hela 12 Ah (720 wattimmar) ger dig en körsträcka på upp till 40 km per laddning. Laddar gör du från tomt batteri till fullt på ca. 6 timmar och den medföljande laddaren ansluter du till ett vanligt jordat vägguttag. 

Säkerhet

Reflex och signalhorn. Godkänd i enlighet med ISO12100, EN60240, EN15194, EN 61000 och uppfyller därmed gällande krav. Vi rekommenderar att alltid bära hjälm vid färd. Den låga höjden gör det väldigt lätt att kliva av och på fordonet. Ett nerfällbart stöd på sidan av fordonet håller det upprätt vid parkering. Maxlast är 120 kg. Fordonets vikt utan förare är 60 kg. (Totalt vikt 180 kg) Du stänger av/sätter på fordonet med hjälp av ett set av medföljande nycklar.

Komfort

Ett högre styre ger dig en bekvämt rak sittställning där du har översikt över trafiken samtidigt som du bekvämt kan färdas på med många strandpromenader utan att tröttna i armar och ryggslut. Den stoppade sadeln i vattenavvisande konstläder bidrar till att du inte blir trött.

Däck

De stora däcken har en imponerande dimension. 225/55–8 är en däcksstorlek värdig en personbil och kommer väcka uppmärksamhet var du än befinner dig.

Belysning

Högt monterad på styrhuvudet finner du en ledbelysning av senaste typ och i klassisk retroinspirerad look.

Instrument

Det tydliga ledbelysta instrumentet ger dig info om batterikapacitet, ljusfunktionen och om strömmen är på.

Prestanda

Topphastigheten är hela 40 km/h men med en mer lagom marschhastighet om 20 km/h ger dig fordonet upp till 40 km körsträcka per laddning. Håller du igen på topphastigheten vinner du mer körsträcka.

Bromsar

FATBOY är utrustad med väl tilltagna och ventilerade hydrauliska/mekaniska skivbromsar fram och bak. De ger en optimal bromssträcka även när det råder kallt och vått väglag. I torrt väglag är bromssträckan från 20 km/h endast korta 4 meter.

Övrigt

Fordonet får enbart köras under ordnade former och på inhägnat eller privat område enligt gällande regler då en fatscooter räknas som ett tävling och lekfordon och får inte användas ute på allmän mark, de omfattas av en funktionsgaranti från leverantören som innebär att leverantören garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv. Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet och som endast får framföras på tävlingsbana eller annat avhyst område förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samtliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass, därför är det är av stor vikt att du kontrollerar varan och att allt fungerar snarast efter mottagandet (inom 5 dagar) innan du tar fordonet i bruk. Skulle fel eller brister såsom fabrikationsfel upptäckas, skall detta omgående anmälas till oss som i vår tur tar detta direkt med leverantören. Efter att funktionsgarantin upphört har du alltid en reklamationsrätt direkt till tillverkaren på 36 månader.

Specifikation

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1800*1200*1410 mm
Hjulbas: 1300 mm
Markfrigång: 80 mm
Fordonsvikt: 60 kg
Batterivikt: - kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 120 kg
Högsta hastighet: 40 km/h
Motormodell: Integrerad borstlösmotor
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 2.0 kW
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 12Ah
Laddtid: ~ 6 h
Laddcykler: ~ 200-500
Körsträcka: upp till 4 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 0.80 bar
Lufttryck bakhjul: 0.80 bar
Fälg: 8"

Med reservation för felskrivningar och ändringar.

99-0253
50008694
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i din önskelista
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.