Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Rengöringsmedel bike cleaner spray flaska 1 liter muc-off

Rengöringsmedel bike cleaner spray flaska 1 liter muc-off

Rengöringsmedel bike cleaner spray flaska 1 liter från Muc-Off

I lager
229,00 kr
Inkl. moms
Betala från 6 kr/månad. Läs mer

 

Rengöringsmedel bike cleaner spray flaska 1 liter från Muc-Off

Med Muc-Offs senaste Nano Tech-formel klipper Muc-Off igenom smuts snabbare än du kan säga "OMG!" oavsett väder eller förhållanden. Denna klassiska rosa Bike Cleaner har otrolig rengöringskraft eftersom den innehåller revolutionerande Nano-teknik som bryter ner smuts och smuts på mikroskopiska nivåer och samtidigt tar hand om din cykels fina finish. Eftersom vi använder de bästa ingredienserna och ytaktiva ämnena, är vår Muc-Off-formel en nära skyddad handelshemlighet.

Det är den mest effektiva renaren där ute, och den behöver inte ens någon av de otäcka, farliga syrorna eller kemikalierna. Faktum är att vår helt rosa rengöringsmedel är * biologiskt nedbrytbart, fritt från syror, CFC: s och lösningsmedel, och det är alkaliskt baserat så att du kan rensa bort med ett skuldfritt samvete. Det är säkert på alla ytor och fungerar till och med på skivbromsok, belägg och carbon.

904-CT
5037835904000
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!

Kunder som köpt denna artikel köpte också:

Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.