Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Larm och tracker scout knog
Larm och tracker scout knog

Larm och tracker scout knog

Larm och tracker scout från knog

I lager
599,00 kr
Inkl. moms
Betala från 17 kr/månad. Läs mer

 

Larm och tracker scout från Knog.

Knog´s, innovativa designers ger cykelsäkerheten en helt ny form och betydelse.  
Med marknadens senaste teknologi, introducerar Knog det nya cykellarmet “Scout”. 

Knog Scout är försedd med ett superhögt cykellarm och en finslipad finder.  

Du som cyklist kan lugnt andas ut, medan Scout övervakar din cykel. Knog förstår problemet med att lämna cykeln utan övervakning, speciellt i stadsmiljö där stöldrisken är hög. Scout är konstruerad att hjälpa cyklister att säkert lämna cykeln oövervakad. Den larmar högt, monteras lätt, uppladdningsbar, vattentät och har långvarig batteritid (6mån). Scout har allt det som cyklister har saknat och önskat med ett bra stöldskydd. 

Ett sofistikerat larm och söksystem som fungerar tillsammans med en säker blåtands-signal kommunicerar Scout med alla Apple-enheter via ‘Hitta min’ nätverksfunktion.

Knog är engagerade och drivna av att utveckla innovativa produkter för cyklister. Äntligen får cyklister friheten att säkert kunna lämna sin cykel. Scout har utvecklats i över tre år, vilket är ett tydligt tecken på hur komplicerat det var att uppnå dubbelfunktion cykellarm och söksystem i en specialkonstruerad enhet” säger Knog medgrundare Hugo Davidson. Han lägger till “Vi är nu överlyckliga med slutprodukten, vilken har överträffat våra redan höga förväntningar. Vi tror verkligen att Scout representerar framtidens cykelsäkerhet”

Enkel användning - ladda hem appen "Knogg Mobile" och följ anvisningarna.

KN13080
9328389031325
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!

Kunder som köpt denna artikel köpte också:

Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.