Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

MTB

MTB
Våra Mountainbikes är designade för att plocka fram det bästa ur dig – oavsett om ditt mål är att komma i lite bättre form eller att korsa mållinjen med ett nytt personbästa. Det är du som gör jobbet, men med rätt material blir träningen så mycket roligare och du blir snabbare! Det svänger och hoppar, du andas tungt, svettas och pulsen slår, men även om det är jobbigt har du kul. På en mountainbike från oss är det inga problem att ta i lite extra. Vårt svenska utvecklingsteam har lång erfarenhet av att nyttja materialet på bästa sätt för att utveckla mountainbikes som har de egenskaper som krävs för olika typer av cykling.
Vårt Mountainbike-sortiment är uppdelat i fyra olika kategorier av cyklar att upptäcka och lära känna. Vill du cykla snabbt; tekniskt eller på grusväg- upptäck våra crosscountry-modeller Stark, Rask och Modig. Vill du kunna ta dig fram där det egentligen inte borde vara möjligt att cykla så titta närmare på Kraft, våra el-mountainbikes.
Hur ska jag tänka när jag väljer Mountainbike?
Att hitta rätt bland alla olika Mountainbike modeller kan känns övermäktigt. Men börja med att ställ dig själv ett par frågor: Var ska du cykla, när ska du cykla och hur ofta har du tänk använda din Mountainbike? Det är även bra att komma till insikt om du är ute efter en heldämpad mountainbike eller om du nöjer dig med framhjulsdämpning. Vad du väljer beror på var du tänker cykla och hur teknisk terräng du tänker ta dig an. Våra Mountainbikes finns i flera olika prisklasser, så det kan vara en god idé att göra klart för dig själv vilken prisklass som är lämplig för ditt nya cykelköp.
EL-Mountainbike en ny värld - Cyklar du Mountainbike i kuperad terräng och tycker att det är betydligt roligare att åka utförs än uppförs? Då är en EL-Mountainbike ett perfekt alternativ för dig. Slå på assistans i uppförsbackarna och det är lika lustfyllt uppför som nerför. Eller kanske är det så att du cyklar tillsammans med någon som har lite mer krut i benen än vad du har? Även då är E-MTB en klockren lösning, alla kan cykla tillsammans trots helt olika nivå, ni väljer bara olika assistansläge! Ett kanonsätt för att cykla Mountainbike tillsammans hela familjen!
Crescent Ire, MTB 147 - 2023
  • -879,45 kr
I lager
Crescent

Crescent Ire, MTB 147 - 2023

1909271628974
7 115,55 kr 7 995,00 kr
Crescent Ire, MTB 147 - 202326" 7 växlad unisex modell I detta pris ingår normal transport!
Artikeln är tillagd i din önskelista
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.