Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Staffanstorps Cykelaffär AB, är ett av Sveriges största väletablerade familjeföretag inom cykelbranschen, med många års erfarenhet i bagaget. Sven öppnade upp portarna i Åkarp, utanför Malmö, 1996 och sedan dess har vi expanderat mer och mer för varje år och numera har vi ett av Sveriges största sortiment av Crescent / Monark cyklar och tillbehör.


2012 fick vi inte längre plats i våra ursprungliga lokaler och vi blev tvungna att flytta till större lokaler i Staffanstorp, utanför Lund, där vi nu finns och trivs kanon bra. Vi har en stor kundparkering med ett 20 tal parkeringsplatser.
Sen början av 2015 driver vi även en av Sveriges största cykel webbshopar med fokus på service och kundnöjdhet med ett enormt sortiment från Crescent och Monark, där du hemma i lugn och ro kan beställa cyklar och cykeltillbehör av högsta klass. I webbshopen har vi lagt upp de vanligaste av våra produkter. Saknar du någon reservdel eller något tillbehör är det bara att höra av dig så kan det eventuellt redan finnas hemma eller så kan vi oftast beställa hem det till dig inom någon dag.

Skulle någon cykel vara slutsåld som du är intresserad av så hör av dig till oss så beställer vi om möjligt hem den till dig.

Vi är medlem i "Cykel Kompaniet" och är certifierade och godkända "Trygga köp", "Solid Safety Partner" och "Smart Safety Partner" samt att vi har tagit GULD och AA i kreditvärdighet år för år och har därmed högsta möjliga kreditvärdighet hos UC, klass 5, och näst högsta hos bisnode, vilket innebär att vi är ett mycket stabilt och framåt gående företag sen många år tillbaka som våra leverantörer kan förlita sig på. Läs mer om detta på UC´s hemsida.

Vi erbjuder transport inom Skåne med egen bil. Vi levererar varor och paket inom Skånes gränser. Har du köpt en cykel av oss och vill ha den levererad helt körklar, inom Skåne, så kan vi lösa det. Eller kanske du vill lämna din cykel på service men inte kan transportera den själv? Kontakta oss för priser.

Vi erbjuder bla:

- Avancerad bikefitting med Shimanos bikefitting program och utrustning.
- Skofitting med Shimanos skofitting utrustning.
- Service och reparationer på alla typer av cyklar, i vår fysiska butik i Staffanstorp.
- Systemuppdateringar, felsökning och reparationer av elsystem från Bosch, Shimano och E-going.
- Elservice på alla elcyklar för säkrare drift.
- Uppmätning av rätt sittbredd.

Vi är en av få butiker som är certifierade Shimano service center och bikefitting center, Bosch service center, Thule service center samt Cycleurope service center (Monark, Crescent, Tec och Spectra) och special utbildade för service och reparationer på bla:

  • Shimano bikefitting
  • Bosch e-bike system
  • Shimano växel och broms system
  • Sram (sachs) växel och broms system
  • Shimano Steps
  • Shimano Di2
  • Crescents Elcyklar
  • Monarks Elcyklar
  • Rock Shox Gafflar

Vi säljer Crescent & Monark cyklar av högsta kvalitet, med många års hållbarhet, detta för att vi vill kunna se kunden i ögonen igen efter flera års cyklande. Vi vinner alla på att vara seriösa och ha bra produkter.

Vi säljer inga så kallade "paketcyklar" eller "lågpriscyklar" eftersom de inte uppfyller de höga krav vi ställer på produkterna. Det ingår alltid självriskeliminerings försäkring till alla våra cyklar, något som oftast inte lågpriscyklar har. Utrustning och kvalitén på lågpriscyklar är alldeles för dålig för att vi ska sälja dessa.

Du beställer enkelt original nycklar till de flesta typer av lås med hjälp av nyckel numret på www.nyckelkopia.se.​

Vi har avtal med flera olika föreningar och företag så som hyresgästföreningen mfl. som ger dig extra förmånliga rabatter, på av leverantörens rekommenderade och ordinarie priser. För att nyttja dessa måste du kontakta eller besöka oss i butiken i Staffanstorp.

Vi har samarbete med arbetsförmedlingen och hjälper både unga och äldre med praktikplats hos oss. Vi ger våra praktikanter en chans att lära sig att reparera, serva och justera cyklar.


Att cykla är både hälsan och miljöns bästa vän.
Vi är kända av våra kunder för vår höga service, kvalitet, stora tillbehörs sortiment från alla våra ledande cykel leverantörer och för vår duktiga servicepersonal.

Vi har en välutbildad och duktig personal styrka med många års erfarenhet, som går kurser flera gånger om året för att alltid ha den senaste tekniken uppdaterad.
Vi hjälper er gärna med tips och besvarar gärna era frågor om ni undrar över något.

Vi samarbetar ständigt med våra leverantörer för att kunna erbjuda största möjliga service och kvalité samt Resurs bank för fakturering och bra räntefria delbetalningar.

Vi sponsrar föreningar och klubbar så som Åkarps Scoutkår, Burlövs Ryttarförening, Rädda Barnen, GF Tigern, Röda Korset, Polisidrotten mfl. Om din förening eller klubb vill ha sponsring skickar ni enklast ett mail till oss och berättar lite vad ni är intresserade av och vad er klubb eller förening gör.


Vår fysiska butik
Varmt välkommen till oss på Malmövägen 7 i Staffanstorp, här kan ni se och prova de flesta av våra cyklar och tillbehör.
Våra öppettider är: Vardagar 9.00 - 18.00 Lördagar: 9.00 - 14.00 Söndagar & Helger håller vi stängt.

Pris skillnader mellan vår fysiska butik och webbshop kan i vissa fall förekomma.

Du laddar din mobil, surfplatta eller dator enkelt hos oss. Vi säljer värdebevis från alla operatörer.

I vår butik i Staffanstorp tar vi även emot garantiärenden och reklamationer på Crescent och monark cyklar, Shimano, Tec och Spectra tillbehör samt Hövding hjälmen, oavsett var du köpt din vara. Du kan skicka eller komma in i butiken i Staffanstorp med varan och ditt inköpskvitto så hjälper vi er med ert ärende så fort som möjligt.

Vid köp av ny cykel av oss utför vi alltid fri standard bikefitting.
Det är viktigt att sitta rätt för att få ut maximal körglädje och för att minska slitaget på leder och muskler.
Vi är certifierade Shimano bikefitting center och utför även avancerad bikefitting till dig som vill sitta helt perfekt eller redan har en cykel du är nöjd med, men kanske inte sitter helt bra på.
Vi utför även skofitting för att du ska sitta helt rätt med dina fötter.

Vi utför besiktning, reparationer och leveranser av nya cyklar och tillbehör för alla försäkringsbolag, om du råkat ut för skador på din cykel eller om du förlorat den, begär bara att du önskar få hjälp av oss i kontakt med ditt försäkringsbolag så ordnar vi resten till dig.

I vår butik i Staffanstorp tar vi även emot garantiärenden och reklamationer på Crescent och Monark cyklar, Tec och Spectra tillbehör samt Hövding hjälmen, oavsett var du köpt din vara. Du kan skicka eller komma in i butiken i Staffanstorp med varan och ditt inköpskvitto så löser vi ditt ärende så fort som möjligt.

Klicka på bilden för att få en rundtur i vår fysiska butik:

 Klicka för att se en rundtur i vår butik

 

Hos oss gör du alltid trygga köp.
Kontant, med kort, via faktura och avbetalning eller swish. Vi tar emot de flesta Bank / Kredit kort i våra nya extra säkra betalningsterminaler. EMV certifierade, som är ett krav på de flesta kort i dag, som använder sig av chipet i dit kort, vilket ger dig en betydligt mycket större trygghet. Vårt kassasystem via Nutid Pc-kassa är certifierat och godkänt enligt de nya regler som ställs. Vi är även slutgiltigt godkända och certifierade med kontrollboxar från skatteverket. Vi säljer även presentkort i valfri valör, perfekt att ge bort i present !


Läs och skriv gärna omdöme om oss på Prisjakt eller på Eniro.

Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.