Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Elassisterad

Elassisterad
Crescent / Monarks smarta elcyklar – för ett tryggt ägande och säker cykling, alltid uppkopplad i mobilen.
Koppla – smart cykel tecknologi är det senaste inom cykelinnovation och gör idag Crescent / Monarks elcyklar till de tryggaste elcyklarna på marknaden. En del av cyklarna har funktioner som stöldskyddat batteri, digitalt system lås, GPS-spårning, ABS-broms och SOS-kraschrapport sitter du alltid tryggt i sadeln och har koll på din cykel.
Elcykeln är här för att stanna. I vårt sortiment finns en elcykel för alla och för alla tillfällen; city-elcyklar med korg som är enkla att kliva av och på, el-mountainbikes för äventyr i terräng och el-hybrider som är perfekta för pendling. Våra elcyklar är dessutom i framkant rent tekniskt. Elmotorn har en maxfart på 25 km/h och våra kvalitetsbatterier tar dig många mil på en laddning.
Att cykeln har fått elassistans är det som skiljer en vanlig cykel från en elcykel – lätt uttryckt: fått ett elsystem bestående av: motor, batteri och display. När tillverkaren väljer vilket system och vilka komponenter dem utrustar en elcykel med så utgår dem alltid från samma målsättning: att skapa en användarupplevelse som passar den cyklist som den unika elcykelmodellen är gjord för. En city-elcykel ska rulla mjukt och härligt medan en Hybrid är lite vassare och snärtigare, därav har vi flera olika el-system bland våra elcyklar. 
Batavus Verona E-Go,...
  • -3 000,00 kr
I lager
16 995,00 kr 19 995,00 kr
Batavus Verona E-Go, Elassisterad City - 202228" 7 växlad dam modell I detta pris ingår normal transport!
Artikeln är tillagd i din önskelista
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.