Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -5 399,40 kr
Crescent Elston 20B, Elassisterad...

Crescent Elston 20B, Elassisterad City 915 - 2024

Crescent Elston 20B, Elassisterad City 915 - 2024
28" 5 växlad unisex modell

I detta pris ingår normal transport!

Välj
Välj
I lager
39 595,60 kr 44 995,00 kr -5 399,40 kr
Inkl. moms
Betala från 1100 kr/månad. Läs mer

 

Premiumkänsla hela vägen från fabriken ner i asfalten. Du sitter skönt upprätt med högsta komfort på denna citycykel med lågt och rymligt insteg, som gör det lätt att kliva av och på cykeln. En performancemotor från Bosch garanterar högsta kvalité och med upp till 75 Nm vridmoment den kraft du behöver uppför, i motvind och när du cyklar med last. Du byter mellan 4 assistanslägen och stänger av och sätter på belysningen genom att använda den smarta LED-remoten på styrets vänstersida. Nya generationens Intuvia display ger dig all information du behöver om din cykling. Koppla upp mot din telefon och tillgång till mer extra smarta funktioner i displayen och via Flow appen.
Växlar gör du i fem lägen via vridreglage kopplat till Shimanos Nexus 5. Funktion och avskalad nordisk design möts i denna modell där ett 500 wh batteri och kablar gömts snyggt i ramen och cykelns styrhuvud framtill ger karaktär åt cykeln samtidigt som det bär upp den smala pakethållare med klickfästen och korg som ingår i standardutförande. Pakethållaren baktill följer cykelns formspråk och har också smarta klickfästen som gör din Crescent till den vardagshjälte som du vill att den ska vara. Cykelns stöd ger bra stabilitet när du lastar. Extrautrusta med matchande korgar och väskor från Spectra Pronto. Du laddar batteriet i cykeln genom laddport med användarvänligt hög position på ramen eller genom att ta ut batteriet.
Egonomiska handtag, komfortsadel med elastomer gör cyklingen på Elston till en skön upplevelse. En låsbar dämpad framgaffel gör att du kan anpassa cykeln utifrån underlag, användning och hur mycket last du bär med dig. Mjuka 47 mm punkteringsskyddade däck ger ytterligare en nivå av komfort och har rullbana i i mönstret som passar för cykling över flera årstider. Du trampar tryggt i mörker med god sikt från framlampan och ett tydligt bromsljus bak. Däckens sidoreflexer och godkända reflexer gör dig synlig för andra trafikanter. Framme? Du bromsar med fotbroms i kombination med hydrauliska skivbromsar fram. Denna elcykel är fullt utrustad och har godkänt ramlås. Ett plug-in lås finns att köpa till för att fästa runt cykelstället. En 3-mån gratis stöldskyddsförsäkring från Solid följer med köpet. Elston är designad, utvecklas och byggd i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

FÄRGER Brun
RAMTYP Unisex
RAM Aluminium
ANTAL VÄXLAR 5
VÄXELREGLAGE Shimano® Nexus® 5
BROMSAR Shimano® Bak:Navbroms Fram: Hydralisk disk
VEVPARTI 38-T 170 mm
STYRSTAM Aluminium justerbar
SADELSTOLPE Aluminium 31,6 mm
SADEL Spectra Fluito
MOTOR Bosch Performance
BATTERI Bosch 500 wh
DISPLAY Bosch kiox led remote
DÄCK Spectra Pergo premium reflex 47-622
HANDTAG Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
PEDALER Spectra, aluminium ergonomisk, antislip
SKÄRMAR SKS Bluemels 56 mm
STÖD Atran parko ställbart, optilmal support
PAKETHÅLLARE Aluminuim med AVS
LÅS AXA imenso
BELYSNING Hermans mr4 led 100-120 lumen / spectra led med bromsljus
KASSETT Shimano® 24-t
GAFFEL Dämpad suntour nex-nlo
HJUL/FÄLG Shimano
KEDJA Kmc rb z610hxrb
RAMSTORLEK 50 cm eller 53 cm
KROPPSLÄNGD 155-175 cm, 170-190 cm
VIKT 29.5 Kg
ÖVRIGT Solid stöldskyddsförsäkring.
Med reservation för felskrivningar och ändringar efter tillgång av material.


TIPS!
För bästa underhåll och körglädje rekommenderar vi enkel rengöring och underhåll med vårt servicekit som ni hittar här.

YEC9155031
50010332
7332982035811
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.