Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -4 679,40 kr
Crescent Elska 20S, Elassisterad...

Crescent Elska 20S, Elassisterad Sport 535 - 2024

Crescent Elska 20S, Elassisterad Sport 535 - 2024
27,5" 5 växlad dam modell

I detta pris ingår normal transport!

Välj
Välj
Tillfälligt slut
34 315,60 kr 38 995,00 kr -4 679,40 kr
Inkl. moms
Betala från 953 kr/månad. Läs mer

 

Denna SUV är en ”Kameleont” för den som söker en modern look med integrerad teknik med en kraftig konstruktion med möjlighet för personlig anpassning. Den kommer göra vardagen enklare, bekvämare och roligare. Den starka Shimano 6100-motorn med 65 nm vridmoment gör den till en perfekt pendlarhoj som dessutom trivs bra på grusvägar och enklare skogsstigar.
Komforten är en av fördelarna med en SUV. Mjuka 60mm däck med punkteringsskydd samt en stel monochockgaffel med 35 mm dämpning upptill med dämpning ger minimala vibrationer från underlaget, att tänka på är att utnyttja däcktrycket för maximal effekt. Geometrin på denna cykel kombinerar avslappnad komfort och sportig look. Ett lite kortare avstånd mellan styre och sadel lyfter överkroppen och ger bra översikt över omgivningen, det ger en tryggare cykling i stadstrafik. Ergonomin i cykeln ligger i geometrin samt beröringspunkterna handtag och sadel. De är skapade för att avlasta tryck samt att ge en avlastning som framför allt behövs vid längre turer. Den ställbara styrstammen samt justerbara sadeln ser till att din anatomi synkar med storleken på cykeln. Denna cykel är förberedd för vardagslivets utmaningar och packning utöver det vanliga, fram och bakpakethållare med klicksystemet AVS ger många val. Pakethållaren bak har också integrerade fästen för sidomonterade väskor. Uppgradera med matchande förvaringslösningar att klicka på från Spectra Pronto.
För att ge cykeln en extra nivå av säkerhet så är belysningen är alltid aktiverad och baklampan har integrerat bromsljus som varnar dina medcyklister samt trafiken runt dig. Reflexdäck samt reflex fram och bak ser till du är synlig från alla håll. SUV:en är utrustad med modern teknik snyggt integrerat i cykeln, det skyddar och ger cykeln en modern look. Shimanos femväxlade baknav, kraftiga hydrauliska bromsa säkrar att du hanterar ditt ekipage på ett enkelt, säkert och kontrollerat sätt. Det inbyggda batteriet på 417 Wh kan enkelt plockas ur ramen för laddning eller så laddas batteriet direkt i cykeln.
Batteriets placering ger en dold, skyddad och låg placering som ger en bra stabilitet. Samma nyckel används för batteri- och det godkända ramlåset. Uppgradera med ett plug-in lås för att fästa vid cykelstället. 3 månaders stöldskyddsförsäkring ingår. Elgot och Elska designas, utvecklas och byggs i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

FÄRGER Grön
RAMTYP Dam
RAM Aluminium
ANTAL VÄXLAR 5
VÄXELREGLAGE Shimano® nexus 5®
BAKVÄXEL Shimano® nexus 5®
BROMSAR Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®
VEVPARTI 38-T 170 mm med roterande kedjeskydd
STYRSTAM Aluminium justerbar
SADELSTOLPE TEC Obvius Aluminium 31,6 mm
SADEL TEC Obvius 177
MOTOR Shimano steps e6100
BATTERI Egoing 36 v 11,6 ah
DISPLAY Lcd sc-e7000
DÄCK Spectra Pergo preminum reflex 60-584
HANDTAG Herrmans click ergonomisk
PEDALER Aluminium
SKÄRMAR SKS Bluemels Primus 46 mm
STÖD Atran parko ställbart
PAKETHÅLLARE Bak: Spectra suv med avs. Fram: Spectra pronto hinny med avs
LÅS AXA imenso
BELYSNING Fram: Herrmans MR4 LED 100-120 lumen, Bak: Spectra LED
KASSETT Shimano® 24-t
GAFFEL Monoshock gaffel 32 mm slaglängd
HJUL/FÄLG TEC/TEC
KEDJA Kmc rb z610hxrb
RAMSTORLEK 47 cm eller 51 cm
KROPPSLÄNGD 150-175 cm, 170-180 cm
VIKT 22,5 Kg
ÖVRIGT Solid stöldskyddsförsäkring.
Med reservation för felskrivningar och ändringar.


TIPS!
För bästa underhåll och körglädje rekommenderar vi enkel rengöring och underhåll med vårt servicekit som ni hittar här.

YEC5354731
50010353
7332982033404
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.