Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -70,00 kr
Dna / isr-märkning stöldskydd för...
Dna / isr-märkning stöldskydd för...
Dna / isr-märkning stöldskydd för...

Dna / isr-märkning stöldskydd för bla. cykel & barnvagnar mm. inkl. försäkring

Dna / isr-märkning stöldskydd för bla. cykel & barnvagnar mm. inkl. försäkring

I lager
695,00 kr 765,00 kr -70,00 kr
Inkl. moms
Betala från 19 kr/månad. Läs mer

 

Dna / isr-märkning stöldskydd för bla. cykel & barnvagnar mm. inkl. försäkring

Då det numera finns små billiga och effektiva sladdlösa kapmaskiner mm. som tjuvar snabbt kan använda för att klippa ett godkänt cykelås - Ja då gäller det hitta nya smarta lösningar.
ISR-märkning innebär att man skyddar sin egendom med flera petsäkra dekaler (6 stycken) och en fluorescerande UV-vätska som etsar sig in i lacken och plast för all framtid.

Därför ska du använda ISR-märkning för att stoppa tjuven:

  • Ägaren registrerar enkelt de märkta föremålen genom en unik kod i ISR-registret och om den blir stulen kan Polisen enkelt koppla ihop koden med ägaren.
  • Tjuven undviker märkta föremål. Stöldskydds märkningen har en stark avskräckande effekt, dvs risken att märkta föremål blir stulna minskas avsevärt med denna stöldskydds märkning!
  • Märkningen härdar fast och är praktiskt taget omöjlig att avlägsna. Lyckas man få bort en eller flera dekaler kommer ändå den inetsade texten att synas i polisens UV-ljus. ISR-märkningen är godkänd enligt SSF 1098.
  • Registreringen görs enkelt utan krav på vare sig registrerings- eller abonnemangskostnad. En internationell databas håller reda på föremålets ägare. Oavsett vilket land föremålet hittas i går det att spåra ägaren.
  • Upphittade föremål kan enkelt avslöjas om de är anmält stulet eller slaktat genom att scanna av QR-koden med en smartphone. Märkningen reagerar på UV-ljus vilket gör den lätt att hitta för Polisen. Dekalerna med QR-kod kan sedan även läsas av med hjälp av en smartphone. Polisen får dessutom fram ägaruppgifter i realtid 24/7/365.
  • Du kan märka upp vilken egendom som helst som är av metall eller plast, men försäkringen täcker enbart cyklar. (Beställer du ingen ny cykel samtidigt så kan du försäkra din begagnade cykel som får vara max 2 år gammal från nyköp.) Mer om hur försäkringen fungerar kan du läsa här.
     



I nedan exempel har en 3 år gammal cykel blivit stulen. Där kan du tydligt se skillnaden på ersättning som ägaren av cykeln får med respektive utan trygghetsförsäkringen.
Ägaren har en hemförsäkring hos ett av Sveriges 3:e vanligaste försäkringsbolag, och som hos de flesta försäkringsbolag är ålders avdraget högt.

Arctic Trygghetsförsäkring ersätter för de avdrag som hemförsäkringsbolaget inte gör, dvs både självrisk och ålders avdrag.
 

Utan Trygghetsförsäkring

 

Inköpsvärde cykel

30 000 kr

Självrisk Hemförsäkring

-4125 kr (25% av inköpsvärdet)

Åldersavdrag Hemförsäkringen

-13500 kr (45 % av inköpsvärdet)

Ersättning Hemförsäkring

12375 kr

Du måste betala ur egen ficka

17625 kr

Med Trygghetsförsäkring

 

Inköpsvärde cykel

30 000 kr

Självrisk + åldersavdrag Hemförsäkring

-17625 kr

Ersättning Hemförsäkring

12375 kr

Ersättning Trygghetsförsäkring

17625 kr

Ersättning totalt

30 000 kr

Du måste betala ur egen ficka

0 kr 😊

 

 

130-336
641243757940
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!

Kunder som köpt denna artikel köpte också:

Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.