Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -200,00 kr
Trainer suito-t elite
Trainer suito-t elite
Trainer suito-t elite
Trainer suito-t elite
Trainer suito-t elite
Trainer suito-t elite
Trainer suito-t elite
Trainer suito-t elite

Trainer suito-t elite

Trainer suito-t från Elite

Beställningsvara
7 399,00 kr 7 599,00 kr -200,00 kr
Inkl. moms
Betala från 206 kr/månad. Läs mer

 

Trainer suito-t från Elite.

SUITO-T är Elite Suito hometrainer utan medföljande kedjehjulskassett, en kraftfull och kompakt modell som erbjuder total kompatibilitet med flera typer av cyklar.

Kraftfull, solid och tyst, SUITO-T är en interaktiv hemtränare utformad för att erbjuda en realistisk, exakt och rolig cykelträningsupplevelse.

Med direktöverföring för att säkerställa ökad noggrannhet och tystnad under träning är SUITO-T mycket stabil tränare även under de mest intensiva sprintarna, och dess lilla storlek gör det enkelt att transportera och lagra överallt.

Huvudfunktionen för denna hometrainer är den robusta stålkonstruktionen, perfekt för att säkerställa hållbarhet och stabilitet även under intensiva träningar. SUITO-T har en elegant och solid profil och har en bred stödbas med förmonterade stödbenPlacera dem bara ordentligt för att utlösa den automatiska låsmekanismen. SUITO-T är utformad för att säkerställa ett litet förvaringsutrymme, vart du än förvarar den. Det integrerade handtaget, den reducerade storleken och den smala profilen gör det enkelt att transportera och förvara överallt utan att du behöver oroa dig för platsen. 

SUITO-T- optimerad design gör den kompatibel med olika cykel modeller och kommersiellt tillgängliga kedjeuppsättningar.

Läs de tekniska specifikationerna här för mer detaljerad information.

SUITO-T simulerar lutningar upp till 15% med ± 2,5% noggrannhet, en av de mest kraftfulla hometrainers du kan använda för att släppa all din kraft även under de mest intensiva passen.

Följande funktioner bidrar också till att visa exakta träningsdata: 

Power Meter Link (PML):

Det är en funktion som gör att trainern kan använda en ergometer som redan är installerad på din cykel som strömkälla.

Spindown:

Ett kalibreringsförfarande för hometrainers som tar hänsyn till alla friktionsvärden som förändras över tid och under användning som påverkar bromsens noggrannhet och kompenserar dess effekter på motståndet som genereras av hometrainern.

Algoritm för temperaturkompensation:

En funktion som låter trainern kompensera variationerna på grund av överhettning av bromsen och ta hänsyn till de resulterande data vid beräkning av effekt.
Alla som köper SUITO-T hittar i förpackningen ett kupongkort som innehåller en gratis 1-månaders prenumeration på Zwift och en gratis 12-månaders prenumeration på My E-Training.

Upptäck all programvara du kan använda med SUITO-T :
Förutom Zwift och My E-Training, kan du också hantera den med alla andra inomhuscykelplattformar som TrainerRoad, Kinomap, Rouvy, Bkool, Bikevo och många fler. 

SUITO-T  kompletterar utbudet av Elite-tränare för ANT + ™ FE-C och Bluetooth hemtränare som interagerar med varje app, programvara, dator och enhet (smartphones och surfplattor) via iOS, Android, MacOS och Windows. Välj bara programvaran, välj kurs eller träningsprogram och börja trampa på din cykel. SUITO-T justerar motståndet automatiskt. 
Alla trainers från Elite skickar omedelbart data om kraft, hastighet och kadens, vilket gör dem till effektiva instrument för att bygga ett exakt träningsprogram och replikerade träningspass utomhus så mycket som möjligt. Kadens mäts med en praktisk sensorlös teknik (det vill säga inga sensorer som kan appliceras på din cykel) och beräknas på SUITO-T som en funktion av hastighetsvariationer.
EL0191004
8020775039137
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.