Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -1 000,00 kr
Trainer tuo interaktiv elite
Trainer tuo interaktiv elite
Trainer tuo interaktiv elite
Trainer tuo interaktiv elite

Trainer tuo interaktiv elite

Trainer tuo interaktiv från Elite

I lager
4 199,00 kr 5 199,00 kr -1 000,00 kr
Inkl. moms
Betala från 117 kr/månad. Läs mer

 

Trainer tuo interaktiv från Elite.

En kompakt design, en stor hjälp för dina träningspass. Här är Tuo , Elites nya inomhushometrainer som skapats i samarbete med Adriano Design. 
Tuo är ett interaktivt hjul på hometrainer med automatisk motståndsregleringDet är en pålitlig teknisk följeslagare skapad för att sömlöst passa in i alla delar av ditt hus och samtidigt ta dina träningspass till nästa nivå. 

Tuo skapades för att kombinera förmågan att möta alla cykelträningskrav med en överlägsen Made in Italy design, diskret och distinkt, som karaktäriserar den här tränaren som den idealiska möbeln att placera i ditt vardagsrum eller något annat rum i huset eller på kontoret när du inte använder det.

Denna hometrainer har en solid och kompakt struktur gjord av högkvalitativa materialaluminiumenhet , stålram och ben i bokträ, ett av de vackraste, mest robusta och solida materialen som används i inredningen. Bokträ handlar inte bara om utseendet, det är också perfekt att absorbera stötar under träningen och säkerställa stor stabilitet.

Tuo väger inte mycket och är lätt att transportera och har lätta fällbara ramdelar och ben så att installationen är omedelbar när som helst. När den förvaras är trainern väldigt kompakt så att du kan placera den var som helst i ditt hus eller på kontoret, vilket förbättrar städningen och förfining av alla miljöer. 

Samtidigt har denna hometrainer stor stabilitet när du tränar på din cykel: förutom de halkskyddande gummifötterna, har Tuo snabbfixeringslåssystemet - genom att använda en praktisk spak kan du fästa och lossa cykeln på stödramen i en enda snabb operation.

Tuo är inte bara väldigt kompakt och vacker att titta på, den är också tyst. Valsen där cykelhjulet vilar är tillverkad i Elastogel- material, som är en exklusiv polyuretanmolekyl utvecklad och testad av Elite för att begränsa friktionsbuller med 50% och minska däckslitaget under träning på ytterligare 20%.

En annan stark kostym för Tuo är dess ram - den kan rymma större kedjestavarTuo förenklar installationen av din cykel på hemtränaren tack vare den praktiska sidomikrojusteringsmekanismen och omplacering av stativet för hemtränaren för att hysa cyklar med hjul 26 '' upp till 29 ''. Tuo är den mest kompatibla bland elites trainers eftersom den innehåller alla nödvändiga adaptrar för att installera cyklar med 130x5 mm nav med snabbkoppling, upp till cyklar med Boost 148x12 mm genomgåendeaxel.

Tuo är en smart interaktiv hometrainer som interagerar med alla typer av appar, programvara, datorer och enheter (smartphones och surfplattor) med iOS, Android, OSX och Windows.

Dataöverföring mellan hemtränare och andra delar av systemet är trådlös.

Genom att göra det kan du hantera motståndsnivåer och visa alla olika parametrar, så att du kan få stor personalisering och interaktivitet på ditt inomhus träningspass.

Tuo skickar kraft-, hastighets- och kadensdata och kan hanteras via My E-Training-programvaran (12 månaders gratis prenumeration) eller andra inomhuscykeltjänster (som vanligtvis kräver betalt prenumeration), såsom: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap och många fler.

Alla trainers från Elite skickar omedelbart effekt-, hastighets- och kadensdata, vilket sätter sig som effektiva instrument för att bygga ett exakt träningsprogram och replikerade utomhusövningar så mycket som möjligt. Kadens mäts med en praktisk sensorlös teknik (det vill säga inga sensorer som kan appliceras på din cykel) och beräknas på Tuo som en funktion av hastighetsvariationer.

EL0192001
8020775034149
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.