Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -100,00 kr
Dna / isr-märkning stöldskydd för...
Dna / isr-märkning stöldskydd för...

Dna / isr-märkning stöldskydd för bla. cykel & barnvagnar mm.

Dna / isr-märkning stöldskydd för bla. cykel & barnvagnar mm.

I lager
495,00 kr 595,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms
Betala från 14 kr/månad. Läs mer

 

Dna / isr-märkning stöldskydd för bla. cykel & barnvagnar mm.

Då det numera finns små billiga och effektiva sladdlösa kapmaskiner mm. som tjuvar snabbt kan använda för att klippa ett godkänt cykelås - Ja då gäller det hitta nya smarta lösningar.
ISR-märkning innebär att man skyddar sin egendom med flera petsäkra dekaler (6 stycken) och en fluorescerande UV-vätska som etsar sig in i lacken och plast för all framtid.

Därför ska du använda ISR-märkning för att stoppa tjuven:

  • Ägaren registrerar enkelt de märkta föremålen genom en unik kod i ISR-registret och om den blir stulen kan Polisen enkelt koppla ihop koden med ägaren.
  • Tjuven undviker märkta föremål. Stöldskydds märkningen har en stark avskräckande effekt, dvs risken att märkta föremål blir stulna minskas avsevärt med denna stöldskydds märkning!
  • Märkningen härdar fast och är praktiskt taget omöjlig att avlägsna. Lyckas man få bort en eller flera dekaler kommer ändå den inetsade texten att synas i polisens UV-ljus. ISR-märkningen är godkänd enligt SSF 1098.
  • Registreringen görs enkelt utan krav på vare sig registrerings- eller abonnemangskostnad. En internationell databas håller reda på föremålets ägare. Oavsett vilket land föremålet hittas i går det att spåra ägaren.
  • Upphittade föremål kan enkelt avslöjas om de är anmält stulet eller slaktat genom att scanna av QR-koden med en smartphone. Märkningen reagerar på UV-ljus vilket gör den lätt att hitta för Polisen. Dekalerna med QR-kod kan sedan även läsas av med hjälp av en smartphone. Polisen får dessutom fram ägaruppgifter i realtid 24/7/365.
  • Du kan märka upp vilken egendom som helst som är av metall eller plast.

130-335
641243757926
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.