Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

  • -0,00 kr
Elscooter elo mobility fold svart
Elscooter elo mobility fold svart
Elscooter elo mobility fold svart
Elscooter elo mobility fold svart
Elscooter elo mobility fold svart
Elscooter elo mobility fold svart

Elscooter elo mobility fold svart

Elscooter elo mobility fold svart

Beställningsvara
5 595,00 kr
Inkl. moms
Betala från 155 kr/månad. Läs mer

 

ELO Mobility FOLD

ELO Mobility Fold är en smidig och lätthanterlig elscooter. Du får bekvämligheten från en cykel med sadel & fotpinnar att vila fötterna på. Den snabba elmotorn låter dig fara iväg på ett kick och de stora luftfyllda 14” hjulen låter dig färdas till din destination utan att varenda sten på vägen känns. Du startar lätt din färd med elscootern genom att vrida på gashandtaget och till skillnad mot en elsparkcykel behöver du inte kicka igång färden innan du beger dig. Blandningen av elscooterns låga vikt på 18kg och den relativt starka motorn gör att backar och terräng inte blir några problem. Säkerheten av skivbroms fram & bak gör att du kan lägga fullt fokus på omgivningen när du så gott som ljudlöst färdas fram på din elscooter. Handtagen som är utrustad med naturgummi ger även dom ett säkert och starkt grepp när du är ute & kör. Styret på ELO Mobility Fold är förutom bromshandtag även utrustad med en display som visar batterinivå, hastighet & körsträcka vilket möjliggör att du kan planera färden på ett helt nytt sätt jämfört med liknande elscooters på marknaden. Displayen visar batterinivån i 4 steg (100% - 75% - 50% - lågt batteri)

Ihopfällbar elscooter – Oändligt med användningsmöjligheter.

När du inte använder din ELO Mobility Fold fäller du med lätthet ihop den och bär den med dig. I ramen finns ett inbyggt handtag och med sina lätta 18kg så är den inte några problem att bära.
ELO Fold tar minimal plats när den är ihopfälld och med sadeln borttagen & styret nedfällt bör den numera vara en självklar del i packningen till campingsemestern.
Med sina nätta mått & låga vikt är den ett perfekt transportmedel såväl i vardagen som på campingsemestern. Du packar lätt in den i husbilen / husvagnen och tar dig sen såväl till områdets butik som på längre utflykter. 
Den höj & sänkbara sadeln & den låga vikten möjliggör även för hela familjen att använda sig av ELO Fold för både transport och nöje.

Batteri & Effekt

Den elektriska motorn på 250W ger en maxhastighet på 20km/h vilket gör att ELO Mobility FOLD är laglig att framföras i trafik i Sverige. Självklart använder du dig av hjälm när du kör din ELO Fold. Batteriet är av litiumtyp och du når full kapacitet igen på bara 3-4 timmar. 

Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1050mm*490mm*1020mm
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1050mm*270mm*650mm
Fordonsvikt: 18kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 120 kg
Högsta hastighet: 20 km/h
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 250W
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 6Ah
Laddtid: 3-4 h
Körsträcka: 15 - 25 km per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 1.2 bar
Lufttryck bakhjul: 1.2 bar
Fälg: 14"

Övrigt:

En elscooter räknas som en kombinerad elcykel och ett tävling och lekfordon och får användas på cykelbanor och andra cykelplatser på allmän mark, de omfattas av en funktionsgaranti från leverantören som innebär att leverantören garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv. Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samtliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass, därför är det är av stor vikt att du kontrollerar varan och att allt fungerar snarast efter mottagandet (inom 5 dagar) innan du tar fordonet i bruk. Skulle fel eller brister såsom fabrikationsfel upptäckas, skall detta omgående anmälas till oss som i vår tur tar detta direkt med leverantören. Efter att funktionsgarantin upphört har du alltid en reklamationsrätt direkt till tillverkaren på 36 månader.

Med reservation för felskrivningar och ändringar.

99-0275
50008696
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i din önskelista
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.