Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

 • -0,00 kr
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart
Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart

Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart

Elscooter elo mobility k2 elsparkcykel svart

Beställningsvara
4 595,00 kr
Inkl. moms
Betala från 128 kr/månad. Läs mer

 

Elparkcykel från ELO Mobility

Denna elektriska sparkcykel från ELO Mobility med 8,5” luftfyllda däck, fällbar aluminiumram & 36 volts 250 W motor är ett välkommet tillskott i vårt sortiment. Den snygga lite retroinspirerade belysningen fram sitter lågt och lyser upp även de regnigaste höstkvällarna.

Motorn i framdäcket reagerar så fort du gett sparkcykeln en liten spark och det luftfyllda däcket absorberar så mycket vibrationer från färden som möjligt. Till skillnad från många andra elsparkcyklar i samma prisklass på marknaden har ELO Mobility K2 luftfyllda däck även baktill. Lägg till den integrerade dämpningen och du kan med lätthet ta dig fram på gator och torg utan att ha skakskador när du kommer fram.

Elscootern viks ihop enkelt och viks upp lika snabbt. Detta gör att den elektriska sparken blir ett bra komplement på såväl semestern som i det dagliga livet. Med en topphastighet på ca 20km/h och en räckvidd på upp till 25 km tar du dig enkelt fram till din destination. Pendlar du till jobb kan du utan någon ansträngning och till en minimal kostnad komma fram till såväl bankjobb som verkstadsjobb. Även resorna till skolan blir mycket roligare med en elsparkcykel och då den lätt tas med in i klassrummet eller skåpet så kan du vara säker på att elsparken inte är borta när du kommer ut. 
Skulle oturen vara framme och juicen slut i batteriet innan du är framme så kan du på det gamla och tråkiga sättet ta dig fram med sparkar!

Resorna blir inte bara enklare & billigare, de blir bra mycket roligare också!

Elscootern från ELO drivs av en kraftfull 250W motor och har ett inbyggt batteri av litium-typ. Den digitala displayen på styret visar batterinivå & hastighet. Genom att sparka igång elsparken så startas den elektriska motorn och med tumgasen når du upp i ca 20km/h. Skivbromsen bak är ytterligare en säkerhetsaspekt som har varit viktig och borde göra ELO Mobility K2 till det självklara valet när du väljer en Elsparkcykel. Den Elektriska Sparkcykeln klarar av en maxvikt på 120 kg och du tar dig ungefär upp till 15-25 km på ett fulladdat batteri. 

ELO Mobility K2 uppfyller de krav som finns i Sverige. Med en maxeffekt på motorn (250W) och en topphastighet på upp till (20km/h) är den därmed laglig att framföra på cykelbanor.
Även om det inte finns någon åldersgräns för att få köra en elsparkcykel så rekommenderar vi trafikvett och balans innan föraren av elsparkcykeln ger sig ut i trafik.
Vi rekommenderar självklart även att man använder sig av hjälm när man är ute och kör med ELO Mobility K2!


Egenskaper:

 • Lampa & reflex på styret fram & baktill över bakdäcket
 • Motorn sitter i framhjulet och ligger på 250W
 • Max topphastighet 20km/h
 • Maxlast 120kg
 • Inbyggt uppladdningsbart batteri (Litium)
 • Laddningstid ca 3,5 timmar
 • Kördistans upp till 15-25km
 • Enkel att vika ihop för att ta mindre plats
 • Antihalk material på ståplattan
 • Elektrisk broms fram, manuell skivbroms bak
 • Stänkskydd fram & bak
 • Totalvikt för sparkcykeln ca 18kg
 • 8,5" Däck
 • Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet samt batterimängd
 • Mått uppfälld (L x B x H): 120 x 43 x 114 cm.
 • Mått nerfälld (L x B x H): 119 x 43 x 50 cm.
 • Hjulbas: 87 cm.
 • Markfrigång: 10 cm.


Övrigt:

En elscooter räknas som ett tävling och lekfordon och får bara användas på cykelbanor på allmän mark, de omfattas av en funktionsgaranti från leverantören som innebär att leverantören garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv. Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samtliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass, därför är det är av stor vikt att du kontrollerar varan och att allt fungerar snarast efter mottagandet (inom 5 dagar) innan du tar fordonet i bruk. Skulle fel eller brister såsom fabrikationsfel upptäckas, skall detta omgående anmälas till oss som i vår tur tar detta direkt med leverantören. Efter att funktionsgarantin upphört har du alltid en reklamationsrätt direkt till tillverkaren på 36 månader.

Med reservation för felskrivningar och ändringar.

4000200
50008695
Här finns inga recensioner för tillfälligt, skriv gärna en egen!
Artikeln är tillagd i din önskelista
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.